субота, 30. новембар 2013.

Two Tickets To ParadiseVictoria Secret kolekcija za Raj miris leta 2013 donosi tri sveža mirisa koji će vas odmah dovesti u iskušenje da se prepustite unutrašnjim osećanjima 
Poznata oznaka ima za cilj da opčini...Victoria Secret Bombshell Paradise Eau de Parfum
Miris je jedan od najboljih i kupljen je u leto.Bombshell U Paradise EDP učinit će da želite da krenete na putovanje u sanjive tropske destinacije sa svojom čudesnom mešavinom ostrva smokava, strasti i cvetnih nota čempresa okeana.

Victoria Secret Bombshell Paradise Luksuzan Body Mist
Neodoljiva  magla za telo, definitivno će učiniti sve da vas primete svaki put.

Victoria Secret Bombshell Paradise Luksuzan losion za telo
Limitirano izdanje Victoria Secret Bombshell  Paradise Luksuzan losion za telo ima
 Zadatak da transformiše i  održava kožu prekrasnom dok je vodi u trenutak od koga se puno očekuje.

 
 "-- And Bees of Paradise"
by Hart Crane


I had come all the way here from the sea,
Yet met the wave again between your arms
Where cliff and citadel--all verily
Dissolved within a sky of beacon forms--

Sea gardens lifted rainbow-wise through eyes
I found.

Yes, tall, inseparably our days
Pass sunward. We have walked the kindled skies
Inexorable and girded with your praise,

By the dove filled, and bees of Paradise.


[copyright Hart Crane, 1920]Ova žena, cio moj svijet

A naša ljutnja je odmah splasnula, postala je smiješna, kao i povod.

Pobune su trajale kratko, toliko kratko, da ih nije vrijedilo ni dizati. Pogotovu što sam znao, ma koliko bio ljut, da mi ništa ne može zamijeniti nju, ovakvu kakva je, uskogrudu u svojoj ljubavi, netrpeljivu prema svemu što bi joj moglo uzeti ma i djelić mene, njene svojine. I brzo sam se, iz traljave pobune i tobožnje želje za slobodom, vraćao u čvrstu tvrđavu njene ljubavi, kao smireni bjegunac koji nije ni odmicao daleko od kapije.

Život nam nije naklonjen, i sami stvaramo svoju malu zajednicu, svoj kosmos, u kojem namirujemo jedno drugome sve što nam nedostaje.

Kad sam bio ugrožen, mislio sam samo na nju, hrabreći se njenim prisustvom. Kad mi je bilo teško, pominjao sam njeno ime kao u molitvi, nalazeći olakšanje. Kad osjetim radost, trčim da je podijelim s njom, zahvalan joj, kao da mi je ona daruje.

Dobar je čovjek, i lijepa žena, ali ono što je samo za mene, to sam sam stvorio. Čak i da je imala velikih mana, ja ih ne bih znao. Potrebna mi je savršena, i ne mogu dopustiti da to ne bude.

Dao sam joj sve što nisam našao u životu, a bez čega ne mogu. Čak se i umanjujem pred njom, da bi ona bila veća, i ja pomoću nje. Bogato je darujem, da bih mogao da uzmem. Ja sam osujećen, ona je ostvarena, i tako sam obeštećen. Ona mi namiruje izgubljeno, i dobijam više nego što sam želio da imam. Moje želje su bile maglovite i rasute, sad su sakupljene u jednom imenu, u jednom liku, stvarnijem i ljepšem od mašte. Njoj priznajem sve što ja nisam, a opet ništa ne gubim, odričući se. Nemoćan pred ljudima i slab pred svijetom, značajan sam pred svojom tvorevinom, vrednijom od njih. Nespokojan pred nesigurnošću svega, siguran sam pred ljubavlju, koja se stvara sama iz sebe, jer je potreba, pretvorena u osjećanje. Ljubav je žrtva i nasilje, nudi i zahtijeva, moli i grdi. Ova žena, cio moj svijet, potrebna mi je da joj se divim i da nad njom osjetim svoju moć. Stvorio sam je kao divljak svoga kumira, da mu stoji iznad pećinske vatre, zaštita od groma, neprijatelja, zvijeri, ljudi, neba, samoće, da traži od njega obične stvari ali da zahtijeva i nemoguće, da osjeća oduševljenje ali i ogorčenje, da se zahvaljuje i da grdi, uvijek svjestan da bi mu bez njega strahovi bili preteški, nade bez korijena, radosti bez trajanja.

Zbog nje, isključive, i ljudi su mi postali bliži.


Tvrđava
Meša Selimović
 
 
 

Firm Your Butt

Fitness Friday :: Firm Your Butt

Welcome to Fitness Friday!  It’s been a while since I’ve shared an exercise with you and today features a collection of great ones to work those glutes.  I saw this in Self Magazine and couldn’t wait to try them.  It’s always good to mix up your routine with new exercises.
The first time I did this routine, it took about ten minutes because I had to stop after each exercise to read the directions.  Now that I know the routine, it take about eight minutes – not bad for an intense glute workout.
Tone Your Butt

The dimple creator digs into the side of your glutes and outer thigh.  The second leg is always more challenging for me.  When I first tried this series I didn’t think that 12 repetitions would be enough, but I was wrong, 12 reps will leave you with a nice burn.

Dimple Creator - Firm Your Butt

The backside boost works the core as much as the glutes.  Be sure to hold your leg up for one count, that really adds to the burn!

Backside Boost - Tone Your Butt

The rear raiser is the most challenging in the series for me.  My abs shake with the effort of holding my body in the plank position while lifting and holding each leg.

Rear Raiser - Tone Your Butt

The tush tightener gives a great workout to the hamstrings and lower part of your glutes.

Tush Tightner - Tone Your Butt

Giving your glutes a good squeeze and hold with each repetition makes the booty pop a great one.

Booty Pop - Tone Your Butt

The kick-a** toner does indeed give your glutes a final workout kick.  This is another exercise that works the abs as much as the glutes.

Kick Ass Toner - Tone Your Butt

This series is a keeper for me.  If you’re looking for new glute exercise ideas, why not try these?

 http://www.virginiasweetpea.com/

петак, 29. новембар 2013.